Cautare

15079 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (3.82 secunde)
Aceasta este statistica surselor de finantare pentru care cei interesati pot depune proiectele pe tot parcursul anului, programele fiind cu termene de depunere continua. Banii sunt oferiti de la Uniunea Europeana si bugetul statului roman.
Cine îsi cumpara acum o garsoniera cu credit ipotecar plateste în 25 de ani de patru-cinci ori pretul locuintei. În plus, veniturile împrumutatului trebuie sa depaseasca 4.700 de lei pe luna.
Majorarea salariilor profesorilor si a pensiilor la nivelul solicitat va duce la dublarea somajului din Romania pana in aprilie 2009, luna in care numarul de someri ar putea ajunge la 700.000, a declarat pentru NewsIn presedintele CNIMM, Ovidiu Nicolescu.
tIMOn ofera cumparatorilor de locuinte promotii, noutati si exclusivitati la fiecare editie! Numai in perioada targului, care se desfasoara in Piata Constitutiei intre 18-21 aprilie 2013, vizitatorii beneficiaza de oferte exclusive, tombole si discounturi generoase oferite de dezvoltatori. Fiecare editie aduce noi dezvoltatori, proiecte si promotii extrem de atractive.
Ford va investi suplimentar 130 milioane euro la Craiova si are obligatia de a realiza pana in 2025 un total de 810.000 de masini si 1,5 milioane motoare Ministerul Finantelor Publice propune o noua modificare a OUG nr.
Cel mai mare motor de cautare pe internet marcheaza printr-un mod special deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra. ... CIFRE DE AL JO •11 milioane de bilete au fost emise pentru JO si jocurile paralimpice, din care 6,60 de milioane pentru spectatorii britanici.
dimensiunea poverii cancerului, cu accent asupra cancerului de plaman si melanoma ca fiind doua dintre tipurile de cancer cu cele mai acute situatii in ceea ce priveste optiunile terapeutice (unmet needs). ... despre Imuno-Oncologie intre celelalte opțiuni terapeutice disponibile in prezent, despre mecanismul de actiune al IO.
Mai putini cetateni cu drept de vot in Romania.
S-a dus vremea postului caldut de la stat. Guvernul se descotoroseste de 20% din functionarii de la nivel central, dar ar putea fi vizati si cei de la nivel local.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Mariustuca.ro / Hipertensiunea nu ustura, nu doare, dar afecteaza patru din zece romani (Autoare: Magda Marincovici) - 40% dintre romani sufera de hipertensiune. Aproximativ 7 milioane de romani, din cei 16 milioane inregistrati ca adulti, au hipertensiune. ... Maria Dorobantu, presedintele Societatii Romane de Hipertensiune.
Trei sint variantele evidentiate de analiza situatiei rezultate din disparitia celor trei jurnalisti romani in Irak.
"Umflate" mai mult sau mai putin artificial la inceputul sezonului estival, preturile apartamentelor din zona sudica a litoralului nu vor "ceda" nici acum, in prag de toamna, ba, dimpotriva, vor creste cu cel putin 30% in urmatoarele doua luni.
3D, noua moda la televizoare Romanii dornici sa fie in pas cu cele mai moderne tendinte aleg sa-si cumpere televizoare 3D, profitand de ofertele de pe piata.
Este de necontestat faptul ca Romania este intr-o situatie fara precedent si ca trebuie luate rapid decizii pentru ca statul roman sa nu intre in incapacitate de plata, sa poata plati in continuare salariile si pensiile, sa asigure indeplinirea functiilor sale de baza.
SFANTUL ION, sarbatorit pe 7 ianuarie de aproape 2 milioane de romani. Obiceiuri de SFANTUL ION Aproape 2 milioane de romani, in majoritate barbati, isi sarbatoresc onomastica marti, cu ocazia Sfantului Ioan Botezatorul.
Danut Florea, ce reprezinta Intreprinderea Individuala Florea Nicoleta Aspazia, din judetul Brasov, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului. ... dulceata de trandafiri si sirop de trandafiri Aspazia - produse ecologice.
Cercetatorii au identificat in creier fibre responsabile de aceasta boala neurologica cronica degenerativa. O proteina care se acumuleaza sub forma de banda pe neuroni si care provoaca, in functie de formele acestor acumulari de proteine, diferite boli neurologice, printre care si maladia Parkinson.
Un LANT UMAN format din zeci de persoane a atras atentia asupra stigmei cu care se confrunta pacientii cu psoriazis - intr-o actiune organizata de Ziua Internationala a Psoriazisului Zeci de persoane si-au dat mainile si au format un Lant Uman, intr-un gest simbolic prin care Societatea Romana de Dermatologie (SRD) a marcat Ziua Internationala a Psoriazisului si a transmis mesajul ca psoriazisul nu este contagios si nu se ia prin atingere.
Articolele ziaristului Eminescu, atat de actuale / curentul / George Roncea - Nimic nu e mai periculos pentru constiinta unui popor decat privelistea coruptiei si a nulitatii recompensate, scria ziaristul Mihai Eminescu in urma cu peste 130 de ani, atat de actual si astazi.
google-analytics.com